Turnen Dames - Commissie

Commissie Turnen Dames 

 

Elke afdeling binnen RKDOS kent een commissie die bestaat uit de trainersstaf, bestuurslid en ouders. De samenstelling voor commissie Turnen Dames is als volgt;

 

- Monique Kolk: ouder, algemeen lid 

- Linda Zaaijer: ouder, algemeen lid 

- Jennifer Schutte: trainersstaf 

- Paulien Oranje: trainersstaf 

De commissie heeft een ondersteunende rol richting de trainersstaf en het bestuur en kent de volgende taken;

- Oudercommunicatie over algemene zaken en mededelingen vanuit het bestuur 

- Organiseren van diverse activiteiten 

- Klachten 

- Uitgifte kleding en materialen

 

De commissie Turnen Dames komt maandelijks bijeen. 

Heeft u vragen over een van bovenstaande onderwerpen of heeft u een klacht?

Dan kunt u contact opnemen met de commissie via het mailadres ctdrkdos@gmail.com 

 

Uitgifte kleding en materialen 

 

Trainingspakken en magnesiumstrippenkaarten worden uitgegeven via de commissie Turnen Dames. 

Elk jaar wordt aan het begin van het jaar een uitgiftemoment georganiseerd voor de trainingspakken en de magnesiumstrippenkaarten. 

De trainingspakken worden uitgegeven op basis van een huursysteem. De turnster huurt het pak elk jaar van RKDOS voor 15 euro per jaar. Bij de eerste uitgifte wordt een borg gerekend van 50 euro. 

De borg ontvangt de turnster terug zodra zij haar lidmaatschap beëindigd. Indien er schade aan een pak is kan een deel van de borg worden ingehouden. 

 

Bij RKDOS is de aanschaf van recreatiepakjes en wedstrijdpakjes verplicht. De wedstrijdpakjes worden uitgegeven door de commissie turnen Dames. Wilt u een wedstrijdpakje aanschaffen, kunt u contact opnemen met de commissie via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. il.com. Elke twee jaar wordt er een nieuw wedstrijdpakje uitgezocht. Dit heeft te maken met de groei van jonge kinderen en de beperkte beschikbaarheid van de leverancier. Dit geldt niet voor de recreatiepakjes. 

Wedstrijdpakjes worden gedragen tijdens wedstijden, clubkampioenschappen en uitvoeringen, niet tijdens de trainingen. 

 

Recreatiepakjes worden aangeschaft via Nathalie Koek. 

 

Vraag en aanbod tweedehands kleding 

 

Via de facebookpagina RK DOS turnen dames wordt tweedehands kleding aangeboden. Daarnaast streven we ernaar om aan het einde en het begin van het seizoen  een vraag-en aanbod beurs te organiseren, tegelijk met de inname en uitgifte van de trainingspakken.

 

Oudercontact 

 

- Ouderavonden 

Aan het begin van het turn seizoen één ouderavond georganiseerd. De ouderavond is bedoeld om de ouders mee te nemen in de werkwijze van het komende seizoen. 

  

- Oudergesprekken en individueel contact  

Tweemaal per jaar vinden er oudergesprekken plaats. De eerste (tussen evaluatie) zal plaatsvinden rond december. De tweede (eindevaluatie) aan het einde van het seizoen voor de zomervakantie. Hierin worden o.a. de vorderingen van de turnsters met de ouders besproken. Tijdens de eindevaluatie wordt tevens het niveau voor het nieuwe seizoen besproken. Ook is er ruimte voor specifiekere vragen omtrent uw dochter. Mocht er tussendoor vragen zijn aan de turnleiding kan hierover uiteraard contact met de turnleiding worden opgenomen. Vragen worden persoonlijk besproken, door middel van een telefonische afspraak of face tot face, niet via whatsapp.  

 

- Kijken bij trainingen en meekijklessen 

We begrijpen dat het erg leuk is om de training van uw dochter te volgen. Toch  verzoeken we ouders om enkel het eerste kwartier en het laatste kwartier te kijken. Kijken gedurende de rest van de training wordt niet gewaardeerd, dit in verband met de veiligheid van onze turnsters. De turnsters worden simpelweg teveel afgeleid als er ouders/begeleiders staan te kijken en dit heeft gevolgen voor zowel de veiligheid als de prestaties.  

Om u wel een inkijkje te geven hoe een les is opgebouwd en wat we zoal doen worden er voor de jongste groepen meekijklessen georganiseerd.  

 

- Whatsapp groepen en afspraken  

Vanuit de turnleiding wordt gecommuniceerd via de daarvoor ingerichte whatsapp groepen. Mocht er nav een bericht een vraag zijn kunt u deze stellen via Jennifer Schutte.  

 

Afmeldingen voor trainingen gaan ook via Jennifer Schutte.