RKDOS dames opnieuw in de prijzen

Afgelopen zaterdag vonden de 2e plaatsingswedstrijden in Deventer plaats voor de 3e divisie turnsters. In de jongste categorie instap kwamen Juliana Guirguis en Mette Kale uit.

Juliana draaide op een klein foutje bij balk na een foutloze wedstrijd en behaalde maar liefst een puntentotaal van ruim 55 punten. Daarmee behaalde Guirguis het goud en heeft zij nu na 2 plaatsingswedstrijden al 2 podiumplaatsen te pakken. Mette liet helaas een grote steek vallen op het onderdeel sprong en behaalde daarmee geen podiumplek. 

Naomi Tardy die eveneens in dezelfde wedstrijd turnde maar uitkwam in de jeugd categorie liet een podium plaats ook niet aan haar voorbij gaan. Tardy wist de hoogste score op vloer te behalen en een mooie 2e score op het onderdeel brug. Haar prestaties resulteerde in een 2e plek. Tardy heeft eveneens als Guirguis nu haar 2e medaille al op zak en deze meiden zijn dan ook verzekerd van deelname aan de volgende wedstrijd. Lotte Albers die ook uitkwam voor RKDOS greep die dag door een klein foutje op sprong net naast een podiumplek. Lotte werd afgelopen zaterdag 6e in de categorie pupil 2