Juliana districtskampioen

Meiden GVTHOR/GVDOS en RKDOS samen sterk op districtsfinale

 

Afgelopen weekend vond de districts finale voor de 3e divisie meiden plaats in Doetinchem.

De turnsters van GVTHOR/GVDOS en RKDOS die al geruime tijd samen trainen hadden ook dit weekend gezamenlijk wedstrijden.

Dagmar Meijerink uitkomende voor GVTHOR/GVDOS had een prima wedstrijd gedraaid die dag en met haar hoogste cijfer op brug én vloer kon het dan ook niet uitblijven dat dagmar een 1e plek behaalde en daarmee naar huis ging met de titel als districtskampioen.

Ook juliana guirguis (RKDOS) die uitkwam in dezelfde categorie maar een wedstrijd later turnde, kon het geluk niet op. Juliana behaalde de hoogste score op balk én vloer en ook zij pakte de titel als districtskampioen.

De leiding van GVTHOR/GVDOS en RKDOS zijn dan ook trots dat beide instap meisjes naar huis gaan met deze titel!

Voor Naomi Tardy was het deelnemersveld sterk. Naomi  behaalde de hoogste score op het onderdeel brug en eindigde met haar totaalscore van 44,850 op een mooie 6e plek.

Ook voor Mette Kale was het deelnemersveld te sterk. Mette wist wel een hele mooie score op het onderdeel brug te behalen en heeft verder een prima prestatie geleverd door zich al zover te plaatsen naar de districtswedstrijden!

Qi lin Braat(GVTHOR/GVDOS) had ook een fantastische wedstrijd gedraaid. Qi lin behaalde de hoogste vloer score en met een totaalscore van 53,500 pakte ook zij het goud en daarmee de titel als districtskampioen.

Voor Lotte Albers (RKDOS) draaide het niet uit op een podiumplek maar wel op een prima prestatie in haar categorie pupillen 2 niveau 7.

Lotte behaalde op haar favoriete toestel een score van 13,950. Op de overige onderdelen was lotte ook sterk en eindigde dan ook niet ver van het brons af. Lotte werd uiteindelijk 5e.

Alle meiden van GVDOS/GVTHOR en RKDOS kunnen terugkijken op een succesvolle dag!