Brons voor Suzan Plat

Alle tweede divisie turnsters door naar kwart finale NK

Op zaterdag 18 januari was de tweede plaatsings wedstrijd voor de turnsters van Turn Centrum

Kampen (RK DOS en GV DOS) in Varsseveld. Suzan Plat (RK DOS) turnde zich naar de bronzen medaille bij de jeugd I. Een knappe prestatie.

 

Suzan turnde een stabiele wedstrijd, en haalde op brug de hoogste score. Ze plaatste zich hiermee voor de kwart finale van Nederlands Kampioenschap tweede divisie. Lotte Albers turnde in dezelfde wedstrijd naar plek 14, met haar mooie sprong scoorde ze de vijfde plek op dit toestel.

Bij de senioren kwam vandaag Daniëlle Poll in actie, ze turnde een mooie wedstrijd: op brug eindigde ze als tweede en op balk haalde ze de vierde plek. In het eindklassement bezette Daniëlle een nette vijfde plaats.

Dorieke Mulder (eerste divisie Jeugd 2), turnde zaterdag haar eerste wedstrijd met de junioren tweede divisie mee (buiten mededinging). Het ging haar heel goed af. Ze turnde twee keer en tsukahara op sprong, en op de balk een mooie arabier tot stand.

Helaas ondervonden Naomi Tardy (junior), Kim Klappe (junior) en Lina Pierik (senior) teveel hinder van een blessure, waardoor ze deze wedstrijd niet mee konden doen. Door hun goede prestaties tijdens de eerste plaatsingswedstrijd, zijn ze wel door naar de kwart finale van het NK. Dit geldt ook voor Suzan, Lotte en Daniëlle. Alle turnsters tweede divisie van Turn Centrum Kampen zijn daarmee geplaatst voor de kwartfinale, een resultaat waar de trainers trots op zijn.

Heel veel succes meiden