Zilver en brons voor turnsters Turn Centrum Kampen

Zaterdag 25 januari deden zes turnsters van Turn Centrum Kampen (RK DOS, GV DOS) mee aan de tweede plaatsingswedstrijd derde divisie – N3 in Hardenberg. Myrthe Oostenbrink (RK DOS) turnde zich bij de senioren knap naar het zilver, Qi Lin Braat (pupil II, GV DOS) ging na een goede wedstrijd met de bronzen medaille naar huis.

 

Myrthe en Qi Lin verbeterden zich allebei ten opzichte van de eerste plaatsingswedstrijd. Myrthe haalde de tweede score op vloer en werd derde op brug en balk. Op sprong turnde ze een mooie tsukahara tot stand ! Qi Lin voerde al haar oefeningen strak uit, en behaalde op vloer en sprong een knappe eerste plaats.

Eerder op de dag kwamen bij de pupil I Dagmar Meijerink en Juliana Guirguis en bij Jeugd supplement E Lieke Siertsema en Lisanne Diender in actie. Juliana werd eerste op vloer en turnde een mooie sprong, tot stand. Ook Dagmar turnde een strakke vloer oefening en haalde de radslag -streksprong als afsprong van de balk.

Lieke verbeterde zich ten opzichte van de vorige wedstrijd. Ze deed voor het eerst een arabier, flik flak – salto op vloer. Ook Lisanne had haar zenuwen beter onder controle en liet een mooie sprong zien.

Goed gedaan allemaal!