Naomi Tardy 2 keer Nederlands Kampioene

24 en 25 mei zijn de Nederlandse kampioenschappen 2e divisie turnen dames gehouden in Breda. Naomi Tardy kwam daarbij in actie voor TCK RKDOS uit Kampen. Tardy had zich geplaatst voor de meerkampfinale op zaterdag en 3 toestelfinales op zondag.

Naomi kwam uit in de categorie 1e jaars junioren, waarbij ze ook tegenstandsters had die al 2e jaars junioren waren. Zaterdag draaide Naomi een zeer stabiele brugoefening waarbij ze de 2e score behaalde en een mooie vloeroefening met een 5e plek. Ondanks 2 vallen van de balk behaalde Naomi de top 10 van Nederland tijdens de meerkampfinale.

Zondag startte Naomi haar 1e toestelfinale op brug en behaalde een prachtige score van 12.050 waarmee ze iedereen achter haar liet en de titel als Nederlands Kampioen Brug Junioren 2014 op haar naam had staan. Naomi turnde een zeer goede oefening met een puntentotaal van 12.267 tijdens haar 2e toestelfinale op balk. Deze score was eveneens de hoogste score en zodoende mocht Naomi bij de junioren op balk ook een gouden medaille mee naar huis nemen. Tijdens haar 3e toestelfinale op vloer wist Naomi een 5e score neer te zetten. Hierdoor kwam het totaal op 2 Nederlandse titels. Samen met coach Monique Spekman kijkt Naomi Tardy terug op een prachtig seizoen en mag ze wegens haar goede prestaties volgend jaar uitkomen bij junioren in de 1e divisie.