NK finale plaatsen voor RKDOS

Afgelopen weekend vonden de halve finales voor het nederlands kampioenschap plaats in Waalwijk. Zaterdag stonden de junioren 1e divisie s'middags op de planning. Naomi Tardy (die dit jaar voor het eerst in de 1e divisie uitkomt) heeft zich opnieuw weten te plaatsen voor de meerkamp finale die in het weekend van 13 en 14 juni zal plaatsvinden.

Naomi heeft het deze dag zo goed gedaan dat zij zelfs met een toestelfinale brug en vloer naar huis gaat. Dit betekend dat zij tot de 8 beste turnsters van Nederland behoord die dit toestel nog eens mogen turnen.

Chayenne Kolk die eveneens uitkwam in de categorie junioren 1e divisie heeft helaas net geen plek in de meerkampfinale weten te behalen maar staat wel als reserve op de lijst. Chayenne behaalde een fantastische score op de balk en behoorde daarmee tot de top 8 turnsters op dit toestel.

Zondag was de halve finale 2e divisie instap waar  Babette Klappe al vroeg het spits af moest bijten op het onderdeel balk. Babette heeft het zo goed op sprong gedaan dat zij met haar 2e score ook naar Almelo af mag reizen om daar haar nederlands kampioenschap toestelfinale sprong te doen. De trainers en turnsters van RKDOS kijken terug op een geslaagde wedstrijd en reizen over een aantal weken met 4 finale plaatsen extra af naar het nederlands kampioenschap 1e en 2e divisie.