Eerste plaatsingswedstrijd 4e divisie Emmeloord

Emmeloord, zaterdag 20 januari 2018

Instap D1

De eerste echte grote wedstrijd van Elena Kramer, Jasmijn Kamphuis en Mara Doorn, wat was dat spannend. En wat hebben ze een mooie wedstrijd geturnd. Op sprong hebben ze alle drie mooie sprongen laten zien. Brug ging ook goed en netjes maar helaas op vloer nam bij sommigen de spanning toe waardoor er wat puntjes bleven liggen. Op balk deden ze het heel goed ze bleven alle drie met de koprol op de balk!

Jeugd 1 D1

In deze wedstrijd kwamen Lotte Tardy en Lynn Bonsink voor het eerst in actie. Lynn had helaas grote pech. Tijdens het inturnen viel ze van de balk en hierna had ze teveel last van haar enkel om de wedstrijd te turnen. Lotte had bij balk een val en veel wiebels, maar haar afsprong ging goed. Op sprong heeft ze twee goede sprongen laten zien. Brug ging ook goed, alleen de netheid is nog een aandachtspunt. Op vloer verliep het helaas ook niet helemaal vlekkeloos maar wel de dubbel flikflak doorgesprongen.

Pupil 1

Maartje Evink en Serenay Kiziler hebben beide een nette en stabiele wedstrijd geturnd. Alle toestellen gingen netjes. Dat belooft wat voor hun volgende wedstrijd op 10 februari.

Junior E

Daphne Koekkoek heeft door omstandigheden maar 2 toestellen, balk en sprong, kunnen turnen. Helaas had Daphne niet helemaal haar dag. Op balk waren veel wiebels en ook een val. Op sprong ging de 2e sprong heel goed.

Pupil 2

In de laatste wedstrijd kwamen Kaylee van Sermondt en Lene van Wagensveld aan de beurt. Op balk heeft Lene een mooie stabiele oefening laten zien en werd hiermee met een mooi cijfer beloond. Op vloer ging het helaas wat minder. Op sprong ging het wel weer goed en heeft ze mooie sprongen laten zien. Brug ging ook goed en netjes.

Kaylee had een wat mindere balkoefening met veel wiebels. Op vloer heeft ze een hele mooie oefening laten zien wat met een mooi cijfer werd beloond. Ook haar sprongen waren goed en ook op brug liet ze een mooie nette oefening zien. Wat haar direct een finaleplaats opleverde.