Tweede plaatingswedstrijd 4e divisie

 

 

Wierden, zaterdag 10 februari 2018

Instap D1

Jasmijn Kamphuis mocht het spits afbijten op brug. Hier heeft ze een hele nette oefening geturnd. Elena mocht als eerste op balk beginnen. Dat was toch erg spannend en dan blijkt de balk weer een hoog en smal toestel te zijn.

Op vloer hebben Elena en Jasmijn een mooie oefening laten zien en dat werd door de jury met mooie cijfers beloond. Als allerlaatste toestel was sprong aan de beurt. Ook hier hebben beide meiden een mooie streksprong en een handstand platval laten zien. Elena en Jasmijn waren tevreden over hun wedstrijd.

Jeugd 1 D1

Lotte Tardy mocht op brug beginnen. Hier had ze helaas een val maar verder heeft ze een hele nette oefening laten zien. Daarna was balk aan de beurt. Wat heeft ze hier een mooie en strakke oefening gedraaid, ook de radslag zonder te vallen uitgevoerd. Helaas een element vergeten waardoor er punten afgingen.

Op vloer was ze ook in haar element en heeft hier een mooie en nette oefening geturnd met een mooie arabier flikflak flikflak. En de handstandoverslag-overslag ging ook goed. Als laatste toestel was sprong, hier heeft Lotte 2 mooie overslagen laten zien die met een mooi cijfer werden beloond. Wat een verbetering met de vorige wedstrijd, Lotte kan terugkijken op een mooie wedstrijd.

Pupil 1

Maartje Evink en Serenay Kiziler begonnen hun wedstrijd op sprong en hebben hier beide een mooie hoeksalto laten zien. Op brug ging het ook goed. Maartje had zelfs een hoekhang van 5 seconden.

Voor balk waren beide meiden wel zenuwachtig. De radslag van Maartje was erg spannend maar ze bleef uiteindelijk toch staan. Serenay had een hele mooie strakke oefening zonder wiebels of vallen. Ook vloer ging bij beiden goed. Serenay is tweede geworden en Maartje 5e. Beide dames zijn door naar de finale.

Pupil 2

Lene van Wagensveld begon haar wedstrijd op brug. Dat ging heel goed en ze haalde hierop een mooi cijfer. Daarna was de balk aan de beurt. Ook hier turnde Lene een mooie oefening die goed werd beloond.

Voor vloer was Lene erg zenuwachtig, maar ook hier heeft ze een nette oefening laten zien. Als laatste mocht ze haar sprongen laten zien en hierbij heeft ze een mooi streksalto laten zien. Lene sloot haar wedstrijd af met een mooie eerste plaats en heeft zich geplaatst voor de finale.