Derde Districts finale 3e divisie & N3 & Jeugd 1 N4 Overijssel

Doetinchem, zaterdag 10 februari 2018

Instap N3

Linh Hommes heeft op brug en balk een nette wedstrijd gedraaid. Wel een val op balk maar verder netjes geturnd. Op vloer was ze haar oefening helemaal kwijt waardoor ze flinke aftrek heeft gekregen. Maar op sprong heeft ze weer een mooie salto laten zien.

Jeugd1 N4

Babette Klappe heeft een goede brugoefening geturnd. Helaas ging balk niet helemaal goed maar op vloer en sprong heeft ze weer mooie en nette oefeningen laten zien. Hilde Poll heeft een hele mooie wedstrijd geturnd. Alle toestellen gingen netjes en goed. Zij is door naar de halve finale voor het NK.

Pupil 1 N3

Emilia van den Berg begon haar finale op toestel sprong. En dat deed ze met een hele mooie overslag. Daarna liet ze een foutloze en nette brugoefening zien. Op het toestel balk heeft Emilia helaas wat foutjes gemaakt maar ze heeft wel erg netjes geturnd.

Als laatste mocht ze naar vloer. Ze heeft hier een hele mooie arabier flikflak flikflak gesprongen en verder ook een mooie oefening laten zien. Emilia kan terugkijken op een mooi wedstrijdseizoen.

Pupil 2 N3

Nora Leurink is districtskampioen geworden! Gefeliciteerd Nora! Ze heeft een hele mooie brug oefening laten zien. Op balk scoorde ze 1½ punt hoger dan de andere deelnemers. Dus dat was super. Op vloer heeft ze een arabier flikflak gedaan en had op sprong een klein valletje.