Derde plaatsingswedstrijd 3e divisie & N3 & Jeugd 1N4 Overijssel

Hengelo, 27 januari 2018

Instap N3

Linh en Mirre begonnen met een nette oefening op vloer. Mirre had hard getraind voor haar loopoverslag en die heeft ze ook laten zien! Daarna gingen ze door naar sprong en hier heeft Linh een huizenhoge salto laten zien en een mooi overslag, dit werd met een mooi cijfer beloond. Ook op brug en balk hebben ze mooie oefeningen laten zien. Linh en Mirre kunnen terugkijken op een mooie wedstrijd.

Jeugd1 N4

Babette, Delisa, Floor en Hilde begonnen hun wedstrijd op brug. Hier hebben alle vier de meiden een nette oefening laten zien. Daarna werd er doorgedraaid naar balk. Hier hadden drie van de vier meisjes een nieuwe opsprong. De balkoefeningen verliepen niet helemaal vlekkeloos.

Op vloer hebben de meiden allemaal een arabier flikflak salto gesprongen, maar er moet nog wel aan netheid gewerkt worden. Als laatste toestel was sprong. Hier heeft Floor niet meegedaan i.v.m. een blessure.

Jeugd 2 E

Elles mocht ook het spits afbijten op vloer en dat heeft ze super gedaan! Ze liet een stralende vloeroefening zien met een mooie flikflak salto. Op sprong heeft ze een nette overslag laten zien, vervolgens mocht ze door naar brug. Ook hier een mooie oefening met een streksalto af.

Als laatste onderdeel was balk. Helaas ging ze ernaast met boogje achterover maar ze wist zich goed te herpakken en heeft haar oefening goed uit geturnd. En ook Elles heeft een mooie wedstrijd neergezet.

 

Pupil 1 N3

Emilia en Nathalie begonnen hun wedstrijd op balk. Beide meiden hebben een mooie oefening op balk laten zien, die met mooie cijfers werden beloond. Door naar vloer, hier hebben de meisjes ook allebei een nette oefening laten zien.

Op sprong turnden Emilia en Nathalie beiden een mooie overslag. Emilia liet nog een streksalto zien en Nathalie een hurksalto. Dit ging de meiden ook goed af. Als laatste toestel was brug. Hier hebben Nathalie en Emilia ook een nette oefening laten zien. Deze meiden kunnen ook tevreden terugkijken.

Pupil 2 N3

Nora en Sterre begonnen hun wedstrijd met een ronde rust. Daarna mochten ze op sprong beginnen. Hier hebben beide meiden nette overslagen en goede streksalto┬┤s laten zien. Op brug heeft Nora een nette door geturnde oefening laten zien met een streksalto af. Sterre wilde graag wedstrijdervaring opdoen en koos ervoor om op balk boogje achter over te doen. Dit was best spannend. Ze heeft hem gedaan maar helaas telde hij niet.

Nora had een mooie balkoefening met een tiktak en boogje achter over. Als laatste onderdeel was vloer aan de beurt. Hier heeft Sterre een mooie arabier dubbel flikflak laten zien. Deze meiden hebben ook een mooie wedstrijd geturnd en voor hun zelf weer mooie nieuwe doelen gesteld!

Geplaatst voor de districtsfinale zijn: Linh, Emilia, Nora, Babette, Hilde en Elles is 1e reserve.