Problemen met email freerunning

Er zijn de laatste tijd veel problemen met het emailadres van freerunning geweest. Mogelijk heeft u daarom geen antwoord ontvangen. Onze excuses hiervoor. Vanaf nu kunt u uw vragen stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eerste editie van Freerun Event Kampen groot succes

"Het nieuwe jaar sportief inluiden". Onder dat motto heeft RKDOS in samenwerking met Hollander Sport & Support, Freerun Academy en met medewerking van KNGU district Oost op maandag 2 januari de eerste editie van Freerun Event Kampen georganiseerd. 
Lees meer: Eerste editie van Freerun Event Kampen groot succes

FREERUN EVENT KAMPEN – MAANDAG 2 JANUARI 2017 IN TURNCENTRUM KAMPEN

Op 2 januari zal TCK omgetoverd worden tot Freerun Plaza. Ruim tachtig freerunners uit de regio komen die middag onder leiding van een turntrainer en professionele freerunners bijeen om sportief het nieuwe jaar in te luiden. RKDOS kijkt uit naar deze sportieve ontmoeting en roept ook de Kamper jeugd vanaf 10 jaar op zich aan te melden. Speciaal voor de Kamper jeugd is er namelijk een extra ronde ingepland van 12.30 tot 14.00 uur.  Klik hier voor het programma. 
Lees meer: FREERUN EVENT KAMPEN – MAANDAG 2 JANUARI 2017 IN TURNCENTRUM KAMPEN