RKDOS start met trainingen Freerunnen in IJsselmuiden

Eind maart, begin april wil RKDOS gaan starten met wekelijkse trainingen Freerunnen in IJsselmuiden. Na het succes in Kampen, waar inmiddels 35 jongeren tussen de 8 en 18 jaar wekelijks op vrijdagavond trainingen volgen, wil RKDOS ook in IJsselmuiden jongeren stimuleren om aan deze uitdagende sport deel te nemen.
Om zeker te zijn dat we met één of twee groepen kunnen starten roepen we jongeren in Kampen, IJsselmuiden, Wilsum en omliggende dorpen en kernen op hun interesse kenbaar te maken. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je mee wilt doen aan de wekelijkse trainingen. De trainingen zullen naar alle waarschijnlijkheid om dinsdagmiddag en avond verzorgd gaan worden. Vermeld in je mail even je leeftijd en woonplaats.

Mocht je nog niet zeker weten of je wilt deelnemen, laat ons dat dan ook gerust weten. We informeren jou dan ook over de start van de trainingen (wanneer, waar, etc.) en uiteraard mogen jongeren die nog geen lid zijn van RKDOS eerst twee gratis proeftrainingen volgen.

We zien jullie e-mail graag tegemoet! Ook in IJsselmuiden hopen we dat jongeren massaal gaan Freerunnen!