Freerunnen start nog deze week in IJsselmuiden

Op dinsdag 26 maart start RKDOS met  wekelijkse trainingen Freerunnen in IJsselmuiden. Na het succes in Kampen, waar inmiddels 35 jongeren tussen de 8 en 18 jaar wekelijks op vrijdagavond trainingen volgen, gaat  RKDOS ook in IJsselmuiden jongeren stimuleren om aan deze uitdagende sport deel te nemen.  De Freerunlessen zullen verzorgd worden in zaal 2 van Sporthal de Oosterholthoeve. Van 16.00 tot 17.00 uur is de jeugd van 8 tot 12 jaar aan de beurt. Van 17.00 tot 18.00 uur kunnen jongeren van 13 jaar en ouder deelnemen aan de spectaculaire trainingen. De trainingen worden verzorgd door Stephan Keyl, een professionele freerunner, die momenteel de Academie voor Lichamelijke Opvoeding volgt in Zwolle.

Wil je ook twee proeflessen volgen en kijken of freerunning ook echt iets voor jou is? Stuur dan een mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld in je e-mail even je naam en leeftijd!
Mocht je nog niet zeker weten of je wilt deelnemen, laat ons dat dan ook gerust weten. We informeren jou dan ook over de trainingen.

Ook op Facebook www.facebook.com/rkdoskampen en Twitter www.twitter.com/rkdos_inderegio houden we je op de hoogte over de activiteiten op het gebied van freerunnen.