Kamper Spring Wedstrijden goed voor 5 prijzen

Zaterdag 5 november 2011 werden de jaarlijkse Kamper Spring Wedstrijden weer gehouden in sporthal “de Oosterholthoeve” in IJsselmuiden. Dit is een evenement voor recreatieleden, die niet meer dan 1 uur in de week met gym of springen bezig zijn.

Dit jaar lag de organisatie in handen van IJGV. Deelnemende verenigingen zijn IJGV, Wilhelmina, gv DOS, gv THOR, Kampereiland, ’s Heerenbroek, Wilsum en RKDOS.

De jongens recreatie van RKDOS afdeling IJsselmuiden onder leiding van Guus en Wliko deden met 2 teams mee. Jongens 1 in de leeftijd van 4 tot 8 jaar en jongens 2 van 9 jaar en ouder. Voor de meesten  van  jongens 1 was het een spannende dag  omdat het hun eerste wedstrijd was.

De onderdelen waar jongens 1 aan mee deden waren minitramp en kast/minitramp. Voor beide onderdelen behaalden ze helaas geen hoofdprijs ze werden niet genoemd maar kwamen voor beide onderdelen op de 3e plaats.

Goed gedaan jongens!.. wij zijn trots op jullie.

Jongens 2 sprongen 3 onderdelen mee. Plank/kast, minitramp en minitramp/kast.

Ook voor deze groep geldt dat er alleen een 1e prijs werd uitgereikt dus ook voor jongens 2 helaas geen prijzen hoewel ze op alle onderdelen de 2e plaats behaalden.

Dus al met al hebben we allemaal goed ons best gedaan en laten zien wat we kunnen, goed gedaan jongens.

Het was een sportieve dag die we hebben afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Jongens 1: Rico Lorist, Casper Kalter, Ties Strijkert, Tycho Vermeer, Giel Strijkert , Senne Hollander, Riley Wezenberg  en Joris Bottenberg.

Jongens 2: Bas vd Haar, Joury Vermeer, Jesper Hollander, Ruben Bijsterbosch, Brent Koek, Anton Uelderink, Anton Schiphorst, Jari Wezenberg, Thomas Slagter en Timo Brouwer.

De meisjes van RKDOS van de afdeling uit Kampen deden ook met 2 groepen mee. Als eerste  waren de meisjes 1 t/m/ 8 jaar, onder leiding van Rosa en Sandra,  aan de beurt, dit team bestond uit: Naomi Hermans, Nica Loos, Naomi Kroon, Ashley Hanswijk, Manouk van Laarhoven, Iris Weijers, Rianne Sollie, Kyra Hannema, Kirsten Hansen, waar we voorgaande jaren meededen op alleen lange mat en trampoline, deden we dit jaar ook mee op trampoline – kast en plank – kast en niet geheel zonder resultaat, op het onderdeel minitramp – kast werden we zelfs beloont met een beker voor de 4e plek, omdat hier zoveel groepen meededen kregen de nummers 1 t/m 5 een beker. Op het onderdeel trampoline is deze groep zelfs 2e geworden.  Zowel  op het onderdeel lange mat als het onderdeel plank – kast werd dezelfde groep 8e.

Later op de ochtend  waren de meisjes 2, 9 t/m 12 jaar, team RKDOS 1 van de afdeling uit Kampen, eveneens onder leiding van Rosa en Sandra,  aan de beurt, deze groep bestond uit: Manouk van Mierlo, Melissa de Wilde, Tirsa Wiegeraad , Erna Vinke, Jasmijn van Dijk, Julia Weijers, Quinty Meuleman, Romy v/d Put, Carmen Peeters en Sanne Dekker en werden we bijzonder goed geassisteerd door Rozanne. Deze groep deed ook voor het eerst mee op alle 4 de onderdelen en ook met een bijzonder goed resultaat, op zowel het onderdeel minitrampoline en het onderdeel plank – kast werd deze groep eerste!! Op het onderdeel minitramp – kast werd de groep 6e en op het onderdeel lange mat werden deze meiden 12e.

Dit jaar deden de meiden van de afdeling uit IJsselmuidenonder leiding van Linda en Karin mee op de toestellen mini trampoline en lange mat. Echter moesten de meiden het zonder Karin doen, omdat zij op een wedstrijd elders aan het jureren was.

Na een lange wachttijd en de warming up mochten ze om 11.10 uur eindelijk beginnen met het onderdeel lange mat. Voor het onderdeel mini trampoline moest worden gewacht tot iedereen klaar was bij de toestellen. Om 11.50 uur was het dan zover, als enige groep op de wedstrijd vloer werd het onderdeel trampoline gedaan. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat op het onderdeel trampoline de meiden uit IJsselmuiden zevende zijn geworden. Bij de prijsuitreiking van de lange mat ontstond enige twijfel welke groep van RKDOS de prijs mocht ophalen. De tweede prijs op het onderdeel lange mat ging naar de meiden uit IJsselmuiden.

Meiden allemaal super goed gedaan!!

De meiden die mee hebben gedaan zijn: Daniek Boer, Daphne Drost, Naomi Goosen, Tamara Lorist, Maike Maat, Lynn Schrijer en Noor Strijkert.

Voor alle deelnemers van RKDOS had de leiding een overheerlijke mandarijn gekregen van de echte groenteman van Marle!

Al met al een geweldige ochtend met verrassende resultaten, waar wij als trainers supertrots op zijn!

Op naar volgend jaar.

Voor de uitslagen van de meisjes 1 kijk hier

Voor de overige uitslagen kijk hier

Foto's van deze wedstrijd volgen later