Zaterdag 24 maart Clubdag voor recreatieleden

Zaterdag 24 maart a.s. zal er in sporthal de Reeve een clubdag voor recreatie leden gehouden worden, tijdens deze dag kunnen clubgenootjes op sportieve wijze met elkaar de strijd aan gaan. De dag bestaat uit een ochtend en een middag gedeelte.

's ochtends vanaf 11.00 uur tot ca. 13.00 uur zijn de recreatie meisjes en jongens van de afdelingen gymnastiek uit zowel Kampen als IJsselmuiden aan de beurt op de meerkamp. Ook doet er een groepje selectie meisjes mee, die apart beoordeeld gaan worden. Deze groep doet mee, omdat zij nog geen echte wedstrijden mogen turnen en op deze manier wel ervaring op kunnen doen. Alle gymnasten worden door een echte jury beoordeeld. De meisjes laten hun oefeningen zien op de onderdelen: Balk, Vloer, Sprong en Rek, de jongens laten hun oefeningen zien op de onderdelen: Sprong, Vloer Rek en Ringen. Na afloop van de wedstrijd volgt een echte prijsuitreiking, direct gevolgd door een demonstratie van de Jolly Jumpers. Na een korte pauze begint om 14.00 uur het middag deel, die bestaat uit een springwedstrijd. Leden van de afdeling Springen en gymnastiek gaan hier per toestel met elkaar de strijd aan. Een ieder kan kiezen om aan 1, 2, 3 of 4 onderdelen mee te doen. Ook hierbij volgt aan het eind van de wedstrijd rond 16.00 uur een echte prijsuitreiking. De springers hebben de keus om mee te doen aan de onderdelen: Minitrampoline - Valmat, Minitrampolins - Kast, Plank - Kast of Dubbele Trampoline.

In totaal zullen in de ochtend wedstrijd ca. 130 leden meedoen en tijdens de springwedstrijd zijn dat er ca. 80. Alle leden, m.u.v. de selectie meisjes, dragen tijdens deze dag het blauwe jubileum t- shirt met daaronder een wit (wieler) broekje of witte legging. Heeft uw zoon of dochter nog niet zo'n T-shirt, dan kan die bij de leiding aangevraagd worden. Verder moeten de meisjes met lange haren ervoor zorgen dat het haar vast zit in een staart of vlecht.

Deelnemers ochtendwedstrijd moeten om 10.15 uur aanwezig zijn in de kleedkamer van sporthal de Reeve, waar zij opgewacht zullen worden door de leiding. Rond 10.30 uur zullen we samen onder leiding van de selectiemeisjes een gezamenlijke warming up doen. Om 10.45 uur volgt de opmars en na het openingswoordje door onze voorzitter zal de wedstrijd om 11.00 uur beginnen.

Deelnemers van de middagwedstrijd moeten om 13.00 uur aanwezig zijn in de kleedkamer van de Reeve en direct daarna naar de zaal gaan om een plekje te zoeken voor de tribunes om te kunnen kijken naar de demo van de Jolly's. Na de demo zal deze groep beginnen met de warming-up en om 14.00 uur begint dan de middagwedstrijd. Deelnemers van de ochtendwedstrijd die ook met de middagwedstrijd mee doen, kunnen tussen door nog even een hapje eten.

Verder zien wij graag dat er zoveel mogelijk publiek komt kijken en aanmoedigen, de toegang is gratis.

Foto's maken mag natuurlijk, maar wel zonder flisters, dit is nl. erg vervelend voor de deelnemers. Geef uw zoon / dochter geen waardevolle spullen mee de kleedkamer in en zorg dat er een tas met naam mee komt, waarin de kleren gestopt kunnen worden. Zoals het schema laat zien zijn de kleedkamers overvol, maar dit kan helaas niet anders. Het zou ook fijn zijn als voor de wedstrijd de kinderen allemaal al even naar het toilet geweest zijn, want tijdens de 2 uur durende wedstrijd is het voor de leiding bijna niet mogelijk om van de wedstrijdvloer weg te lopen.

Onderstaand zijn een aantal bestanden te vinden met informatie:

Wedstrijdboekje meisjes

Wedstrijdboekje jongens

Wedstrijdboekje Springen

Kleedkamerindeling ochtend

Jury indeling