Nieuwe leiding jongensgym Kampen

ImageJongensgym in Kampen krijgt een nieuwe trainer. Stefany Hoffman neemt de lessen over van Michael Hollander die geen tijd meer heeft om de jongens recreanten te leiden. Stefany staat vanaf nu voor de groep in Kampen.


Michael heeft het te druk met zijn werk voor de KNGU en als trainer bij Turnen Heren van RKDOS. Bovendien doet hij een stage voor zijn verdere ontwikkeling als turntrainer. “Ik zie geen mogelijkheid meer elke week gymlessen te verzorgen”, legt hij uit. “Als coordinator van Turnen Heren en Gymnastiek blijf ik de verrichtingen wel op de achtergrond volgen. Ik hoop dat de jongens een leuke tijd met Stefany zullen hebben.”


Het bestuur van RKDOS heeft samen met Michael gezocht naar goede lesgevers. Ze denken in Stefany zo iemand gevonden te hebben. Ze heeft ervaring met de vereniging en volgt een opleiding in de sportwereld. Stefany turnde jarenlang bij RKDOS en doet nu de sportopleiding CIOS in Heerenveen. Het bestuur van RKDOS en Michael Hollander zijn ervan overtuigd dat Stefany en de jongens van recreatiegym in Kampen samen goede en leuke lessen zullen hebben.