Nieuwe groep heet turnfungroep

Image Een groep enthoustiaste meiden neemt al weer een tijdje bezit van de turnhal op de vrijdmiddag. Het idee onstond een aantal maanden geleden om "iets" te organiseren voor meisjes uit de groepen 1 en 2 van het basisonderwijs, die iets meer willen en kunnen dan gymmen, maar niet persee willen gaan turnen.

Zo kwamen we op het idee om een extra gym/turn groep op te richten, die iedere vrijdagmiddag van 13.45 uur tot 15.00 uur in Turn Centrum Kampen met veel plezier bezig zijn. Gymnastiek en turnen wordt hier goed met elkaar gecombineerd.

Het is een heel brede groep, enkele meisjes zijn al bekend met het turnen, maar het overgrote deel komt uit de recreatiegroep of van de ouder- en kind gymgroep. Aan het eind van het seizoen wordt gekeken welk 6 jarig meisje wil turnen, zij kan een uitnodiging verwachten van de leiding. Wil ze gewoon lekker blijven gymmen dan kan ze naar de recreatiegymgroepen doorstromen.

Nieuwschierig geworden naar deze groep? Neem dan gerust contact.

Vanaf augustus 2015 is er ook een 2e groep gestart voor meisjes van 6 t/m 8 jaar, zij trainen van 14.30 uur tot 15.30 uur, eveneens in Turn Centrum Kampen

Sandra Klappe, leidster meisjes recreatiegymnastiek, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Image