100% score bij voorrondes Nederlands Kampioenschap Clubteams!

De heren turnteams van RKDOS hebben het afgelopen weekend uitstekende zaken gedaan. Na het succes van de instappers en pupillen afgelopen zaterdag, veroverden zondag de jeugdturners, de junioren en de senioren een finaleplaats voor het Nederlands Kampioenschap voor Clubteams

Op de eerste dag van de kwalificaties voor het Nederlands Kampioenschap voor Clubteams wisten alle RKDOS teams zich te kwalificeren voor de finale. In een spannende wedstrijd, onder leiding van trainers Rommé Seinen en Robbert Jager wisten de teams ruimschoots te voldoen aan de vooraf gestelde puntenlimiet. De senioren plaatsten zich in de eerste divisie als derde voor de eindstrijd. Met 210,8 punten moest de Kamper equipe alleen O&O Zwijndrecht (213,75) en WIK-FTC Heerenveen (212,1) voor zich dulden.

De junioren werden met 200.35 punten ruimschoots eerste en de jeugdturners eindigden na een spannende wedstrijd eveneens als derde. Over twee weken zijn de finales in Amsterdam. De turnteams en begeleidingsstaf zullen alles op alles zetten om daar ook top te presteren.