Zilver en Brons in Winterswijk

Zaterdag 16 december waren de eerste plaatsingswedstrijden voor de 2e en 3e divisie instappers en pupillen. RKDOS was met 8 turners goed vertegenwoordigd in Winterswijk.

In de 3e divisie pupil niveau 15 kwamen Damian Karel, Tygo Kruithof en Maarten Hakkers in actie. Met een deelnemersveld van 29 turners zetten Damian (14e) en Maarten (16e) goede resultaten neer. Tygo turnde alle onderdelen goed maar kon door een blessure niet in actie komen op vloer. Hij gaat zich richten op de tweede plaatsingswedstrijd.

In de 2e divisie instap niveau 16 behaalde Jorrit Lassche een mooie 3e plaats. Hij scoorde sterk op ringen met een mooie score van 18.100. Ook Jayden van Sermondt turnde een goede wedstrijd en werd met onder andere een van de hogere scores op brug 9e.

Camiel Breet, Marc Vermeulen en Vincent Kleppe kwamen uit in de 2e divisie pupil niveau 14. Na een mindere score op voltige wist Camiel zijn totaalscore op te vijzelen met een mooie 18.000 op ringen en wist zo de 2e plaats te bemachtigen en daarmee het zilver in ontvangst te nemen. Vincent (4e) en Marc (5e) hebben ook een goede stap gemaakt richting plaatsing voor de volgende ronde.

Er kan met een goed gevoel gewerkt worden naar de 2e plaatsingswedstrijd. Goed gedaan mannen! 

Voor een link naar wat foto's van deze wedstrijd kunt u kijken op onze facebookpagina : www.facebook.nl/rkdosturnenheren