Goede resultaten eerste kwalificatiewedstrijden regio
   8 en 15 December vonden de eerste regionale kwalificatiewedstrijden plaats op diverse niveau´s. RKDOS kwam daar met maarliefst 15 turners in actie. Met zes medailles kunnen we terugkijken op geslaagde wedstrijden!

 

 

Op 8 December vonden de eerste kwalificatiewedstrijden plaats in Didam. In wedstrijd 1 mochten Joël Otten en Tim van Bruggen in de talentendivisie als eerste in actie komen. Zij zetten beiden een prima wedstrijden neer en gingen allebei met eremetaal naar huis. Joël met zilver en Tim met een mooie bronzen plak! In een deelnemersveld van 37 turners in de vierde divisie werd Niek Zwep knap 20e, hij turnde een goede wedstrijd. Tim Regterschot presteerde geweldig en wist dan ook een bronzen medaille te behalen. Een erg knappe prestatie! In diezelfde divisie turnde instapper Milan Romijn zichzelf tegen 43 tegenstanders naar een nette 18e plaats. 
In wedstrijd 2 turnden onze derde divisie benjamins hun kwalificatiewedstrijd. Zij bleven na een spannende wedstrijd in de eindscore dicht bij elkaar. Joshaua Erdhuizen eindigde knap als 5e, Bas Zwep als 6e en Hugo Toller op een mooie 7e plaats. Goed gedaan mannen!

Een week later was het op 15 december in Ede de beurt aan onze tweede en derde divisie instappers en pupillen. In wedstrijd 1 kwam jarige Jayden van Sermondt in actie. Hij wist in de tweede divisie instap zijn al bijzonder leuke dag te bekronen met een prachtige gouden medaille! Een geweldig resultaat! Ook derde divisie instappers Milan Daalmeijer en Amando Piening mochten het erepodium betreden. Milan mocht daar een zilveren medaille in de wacht slepen met de hoogste rekscore van het gehele deelnemersveld. Amando ontving brons en liet daarmee maarliefst 21 deelnemers achter zich. Knap gedaan! 
In wedstrijd 3 kwamen in de tweede divisie Pupil Yashwin Kolk en Marc Vermeulen in actie. Zij turnden een nette wedstrijd en werden achtereenvolgend 5e en 6e in hun eerste plaatsingswedstrijd. Jorrit Lassche haalde, ondanks het grote deelnemersveld van 33 turners, een mooie zevende plaats met uitschieters op voltige en ringen.

Met deze resultaten gaan de turners van RKDOS met een goed gevoel de kerstvakantie in en maken zij zich klaar voor de volgende kwalificatiewedstrijd!