Turnen Heren - Vraag en aanbod

Hieronder staat een lijst met vraag en aanbod van tweedehands turnkleding. Bij interesse kan via de email met de betreffende ouder contact worden opgenomen. In de turnhal hangt ook een prikbord waar u uw oproep kunt plaatsen.

Vraag

 

Aanbod

Turnpakje, voltige broek en short. Maat 140. Voor foto's of contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Turnpakje maat 10, voltigebroek maat 8 en turnshort maat 12. Dit betreft het officiƫle RKDOS wedstrijdtenue.

Voor foto's of contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Turnpakje, voltigebroek en turnshort maat 128. Dit betreft het officiƫle RKDOS wedstrijdtenue.

Voor foto's of contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel: 0611514935

 

*****************************************************************************************************************************

Deze rubriek is bedoeld voor vraag en aanbod van tweedehands turnkleding, -schoeisel en -materialen binnen RKDOS. Leertjes voor ringen en rek zijn uitgesloten. Oproepjes, evt met foto, graag voorzien van zo veel mogelijk details, e-mailadres of telefoonnummer. Vermelding kan worden aangevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De redactie van deze website behoudt zich het recht voor vraag en aanbod te weigeren.